Mød Gefion Groups team.

 

Board of directors
Steen Hvidt, bestyrelsesformand

Steen Hvidt, bestyrelsesformand

Steen Hvidt er advokat med bred erhvervserfaring fra både Danmark og udlandet. De senere år har Steen Hvidt primært koncentreret sig om bestyrelsesarbejde i en lang række mindre og mellemstore virksomheder.

Per Mikael Jensen

Per Mikael Jensen

Per Mikael har arbejdet i over 30 år i medie-branchen. Han har haft ledelsesposter på Politiken og Jyllands-Posten, været adm. direktør for TV2 Danmark og CEO for Metro International. Han arbejder i dag med rådgivning for executives, bestyrelser og virksomhedsejere.

Thomas W. Færch

Thomas W. Færch

Thomas er administrerende direktør og bestyrelsesmedlem i Gefion Group og har det overordnede ansvar for virksomhedens drift. Thomas har en fortid som partner i et advokatfirma og har arbejdet med alle aspekter inden for projektudvikling af fast ejendom, virksomhedsledelse og likviditetsstyring.

Team
Thomas W. Færch

Thomas W. Færch

CEO

(+45) 20 20 19 41

twf@gefiongroup.com

Thomas er administrerende direktør og bestyrelsesmedlem i Gefion Group og har det overordnede ansvar for virksomhedens drift. Thomas har en fortid som partner i et advokatfirma og har arbejdet med alle aspekter inden for projektudvikling af fast ejendom, virksomhedsledelse og likviditetsstyring.

Henrik Nissen

Henrik Nissen

CIO

(+45) 21 64 36 39

hn@gefiongroup.com

Henrik er indkøbschef/CIO med ansvar for identifikation og køb af nye udviklingsprojekter og projektejendomme. Henrik har med sine mange års aktive virke i ejendomsbranchen et stort netværk og en bred erfaring inden for konceptudvikling, idéudvikling og eksekvering af ejendomsudviklingsprojekter.

Carsten Lygum

Carsten Lygum

COO

(+45) 20 55 11 35

cl@gefiongroup.com

Carsten Lygum er COO i Gefion Group og har ansvaret for medarbejderstaben. Herudover er Carsten ansvarlig for den praktiske gennemførelse af virksomhedens ejendomsprojekter fra indkøb til aflevering.
Carsten er uddannet By- og Bygningsingeniør, Officer i forsvaret og har beskæftiget sig med bolig- og erhvervsudvikling bl.a. for Carlsberg Byen, MT Højgaard og Sjælsø Gruppen.

Martin Schjørring

Martin Schjørring

Teknisk direktør

(+45) 28 83 87 11

msc@gefiongroup.com

Martin er teknisk direktør i Gefion Group og har ansvaret for den daglige ledelse af Gefion Groups byggeafdeling. Martin har en solid baggrund i entreprenør og ejendomsbranchen, hvor han de sidste mange år har gennemført renoverings- og nybygprojekter af forskellig kompleksitet. Martin kommer senest fra en stilling som sektionschef i NCC.

Bjørn Opstrup Laursen

Bjørn Opstrup Laursen

Senior Projektudviklingschef

(+45) 28 25 25 23

bl@gefiongroup.com

Bjørn er senior projektudviklingschef i Gefion Group og arbejder med alle aspekter vedrørende projektudvikling på de enkelte sager. Bjørn har en uddannelsesmæssig baggrund fra CBS og en erhvervsmæssig baggrund i dagligvarebranchen hos bl.a. Dansk Supermarked og har senest beskæftiget sig med ejendomsudvikling hos Lidl Danmark.

Jeppe Erikstrup Møller

Jeppe Erikstrup Møller

Projektudviklingschef

(+45 ) 51 92 72 62

je@gefiongroup.com

Jeppe er projektudviklingschef i Gefion Group og har i sit arbejde med projektudvikling af ejendomme særligt fokus på udvikling af kommune- og lokalplaner. Han er uddannet byplanlægger fra Københavns Universitet og har kommunal erfaring som byplanlægger og -udvikler. Jeppe har senest arbejdet med ejendomsudvikling hos DSB Ejendomme.

Anders Refvik Tindbæk

Anders Refvik Tindbæk

Projektudvikler

(+45) 29 43 44 20

at@gefiongroup.com

Anders er projektudvikler i Gefion Group og håndterer alle opgaver fra projektstart til aflevering af nøglefærdigt projekt. Anders er uddannet Cand.merc fra CBS. Anders har i sin tid hos Gefion Group beskæftiget sig med både renoveringsprojekter og nybyg.

Natasha Sara Damgaard

Natasha Sara Damgaard

Udlejningschef

(+45) 40 46 54 91

nd@gefiongroup.com

Natasha er udlejningschef i Gefion Group og beskæftiger sig med koordinering af udlejning og salg af boliger i Gefion Groups projektejendomme. Natasha har en solid erfaring inden for ejendomsmægler- og ejendomsudviklingsbranchen. Hun har bl.a. været ansat i over 13 år hos Sjælsø Management.

Hans Junker

Hans Junker

Head of Finance

(+45) 51 30 37 35

hj@gefiongroup.com

Hans er Head of Finance i Gefion Group med ansvar for virksomhedens finansfunktion, herunder budgettering, regnskab og finansiering på koncern- og projektniveau. Han har en Cand.merc.fir fra CBS.

Gökhan Koca

Gökhan Koca

Projektchef

(+45) 25 19 50 54

gk@gefiongroup.com

Gökhan er projektchef og ansvarlig for styring af forskellige byggeprojekter. Han er uddannet tømrer suppleret med en projektlederuddannelse. Gökhan har solid erfaring inden for entreprenørbranchen, hvor han har beskæftiget sig med renovering og nybyg. Gökhan kommer fra en stilling som projektchef i Bonava, hvor han har været ansvarlig for opførelse af både rækkehuse og lejligheder.

Nikolaj Piechnik Brandt

Nikolaj Piechnik Brandt

Projektchef

(+45) 20 15 05 53

nb@gefiongroup.com

Nikolaj er projektchef og er ansvarlig for styring af forskellige byggeprojekter i Gefion Group. Han har en uddannelse som bygningsingeniør og en solid baggrund fra byggebranchen. Nikolaj har afsluttet byggeprojekter for MT Højgaard og BAM i ind-og udland. Han har arbejdet med anlægs- og byggeprojekter i Zambia, Færøerne og Grønland i ca. 10 år.

Julie Elling

Julie Elling

Advokat

(+45) 22 48 68 58

jue@gefiongroup.com

Julie er intern advokat og håndterer juridiske aspekter i Gefion Groups ejendomsprojekter. Julie har senest arbejdet 2,5 år hos Accura Advokatpartnerselskab som advokatfuldmægtig og advokat, hvor hun var beskæftiget med ejendomstransaktioner, udviklingssager og generel erhvervs- og kontraktret.

Heidi Sperling

Heidi Sperling

Jurist

(+45) 21 42 17 69

hes@gefiongroup.com

Heidi er fast tilknyttet Gefions juridiske afdeling som seniorkonsulent. Heidi har stor erfaring inden for ejendomsbranchen og har tidligere arbejdet som advokat hos Accura, Bruun & Hjejle og senest som chefjurist hos NREP.

Christina Jakobsen

Christina Jakobsen

Advokatsekretær

(+45) 27 45 78 54

cj@gefiongroup.com

Christina er advokatsekretær og bistår Gefion Groups interne advokater med diverse juridiske og administrative opgaver, herunder GDPR, vedrørende Gefion Groups ejendomsprojekter. Christina har flere års erfaring som advokatsekretær fra Accura Advokatpartnerselskabs afdeling for fast ejendom samt Haldor Topsøe.

Helle Pop Hansen

Helle Pop Hansen

Bogholder

(+45) 28 90 07 56

hh@gefiongroup.com

Helle er bogholder i Gefion Group, hvor hun bistår med de bogholderimæssige opgaver i debitor-, kreditor- og finansbogholderiet. Helle har 40 års erfaring inden for bogholderiopgaver. Helle har været ansat i danske og internationale virksomheder. Helle har gennem en længere årrække været ansat i ejendoms- og byggebranchen.

Sarah Marie Haugaard

Sarah Marie Haugaard

Studentermedhjælper

(+45) 30 26 65 75

sh@gefiongroup.com

Sarah er studentermedhjælper i Gefion Group og beskæftiger sig med diverse forefaldende opgaver i projektudviklingsteamet. Sarah studerer HA Almen på CBS.

Selma Jeppesen

Selma Jeppesen

Piccoline

(+45) 24 46 66 55

sj@gefiongroup.com

Selma er ansat som piccoline i Gefion Group og står for at løse administrative opgaver samt deltage i den daglige drift af kontoret. Selma har erfaring inden for service- og restaurationsbranchen.

bubble