Vision

Vores vision er at udvikle de bedste boligprojekter på de bedste beliggenheder.

Vi vil levere et stort og stabilt afkast til vores investorer og være en velrenommeret og succesfuld virksomhed.

Strategi

Realiseringen af vores vision stiller krav til os. Krav vi er meget bevidste om og som vi forsøger at imødekomme hver dag ved at være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere. Ved at levere gode, ordentlige og kvalitative byggerier til brugerne og byen. Og ved at sikre en professionel udviklingsproces og et tilfredsstillende resultat for vores investorer og samarbejdspartnere.

Med afsæt i konvertering af kontor- og erhvervsejendomme til boliger viste det sig, at vi havde ramt plet i et marked, hvor konverteringer ikke var et nyt fænomen som sådan, men hvor vi som de første lykkedes med at systematisere og professionalisere konceptet på en sådan måde, at konverteringer er blevet en niche, hvor vi i dag i København er markedsledende.

Sideløbende med konverteringerne udvikler vi nybyggeri af alle former for boliger. En kompetence vi ser som en særlig force og som vil dominere vores virksomhed i fremtiden.

Værdier

Dynamik

Vi brænder for det vi laver. Vi ser det som én af vores fornemste opgaver, hver dag, at dele vores energi, drive og engagement med vores medarbejdere og  samarbejdspartnere og være inspiratorer i alt hvad vi gør – til gavn for alle i  processen.

Empati

Vi går op i vores medarbejderes trivsel og ambitioner. Vi mener det er vigtigt at baglandet er en succes, før virksomheden kan præstere succesfulde resultater. Vi behandler hinanden respektfuldt og ordentligt, og det skaber tillid og et godt arbejdsmiljø – både internt og eksternt.

Professionalisme

Vores tilgang til opgaver og processer er altid professionel. Med mange års erfaring inden for udviklingsbranchen ved vi hvilke mekanismer der virker, og det er altid det professionelle udgangspunkt der kommer os til gavn.
Vi er gode til at finde spændende og attraktive projekter – før andre, og vi sætter en ære i at få afsluttet tingene med det bedst tænkelige aftryk – professionelt og til tiden

Troværdighed

Ærlighed gennem alle faser af vores udviklingsprojekter skaber troværdighed. Det gør processen gennemsigtig og giver tryghed for vores kunder og samarbejdspartnere – en vigtig parameter for os. Vi møder folk ”i øjenhøjde”.  What you see is what you get!

Til top