Referencer

 • Ejendomsmægleren

  Gefion Group opdager og ser muligheder i projekter før alle andre! Vejen fra idé og beslutning til handling er kort, hvilket gør processen dynamisk og enkel. Gefion Group er bare hurtigere på aftrækkeren - en stor force i vores marked.

  Alice Lotinga
  Project Director
  Danbolig Projektsalg
 • Arkitekten

  Når store ambitioner møder kreative kræfter, skal den gensidige forståelse være på plads. Med Gefion Group har vi fra starten ’talt samme sprog’, og vores samarbejde er derfor basalt  funderet i et fælles mindset, som resulterer i smidige forløb og stærke løsninger.

  Claus Jørgensen
  Architect
  Holscher Nordberg
 • Arkitekten

  Gefion Group insisterer på at udfordre de umiddelbare muligheder og har overskud til at undersøge mere komplicerede udviklingspotentialer, der kan gøre projekterne ekstraordinære. Dette passer perfekt til vores arbejdsområde og gør samarbejdet til en faglig udfordring og en stor fornøjelse.

  Esben Thorlacius
  Arkitekt MAA, Partner
  Over Byen Arkitekter
 • Arkitekten

  Vi sætter stor pris på samarbejdet med Gefion Group. En vigtig forudsætning for at kunne opnå et vellykket resultat i en udviklings- og byggeproces, er at arbejde sammen med en bygherre med stor erfaring og beslutsomhed, men som samtidig forstår at bringe sin rådgivers kompetencer i spil på bedst mulig måde. Dette oplever vi hos Gefion Group.

  Dorthe Keis
  Arkitekt MAA
  Senior Partner, Arkitema
Til top