Hvem er vi

Hvem er vi

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Vores fokus er at udvikle ejendomme, som har et uudnyttet potentiale, og som derfor kan blive en god investering. Vi udvikler alle former for boligejendomme, herunder ejerlejligheder, andelsboliger, lejeboliger, studie- og kollegieboliger,  villaer og rækkehuse. Udover udvikling af boliger arbejder vi også - om end i  mindre målestok - med udvikling af retail og kontorer, ofte i kombination med boligprojekter.

Ejendommene udvikles primært med salg for øje, enten som projektsalg direkte til slutbrugere, eller som investorsalg af udlejningsejendomme.

Gefion Group blev stiftet i 2013 af Thomas W. Færch og Henrik Nissen som initiativtagere. Forud for etableringen af virksomheden havde de begge i 15 år arbejdet med projektudvikling af fast ejendom, Thomas som advokat med speciale inden for fast ejendom og Henrik som projektudvikler. Med Gefion Group blev et mangeårigt ønske om et partnerskab realiseret. Henrik og Thomas er begge lige dele engagerede og dynamiske af natur, og med hver deres styrker og særlige kompetencer har partnerskabet allerede på tre år vist sig særdeles succesfuldt i en virksomhed i rivende vækst.

"En dynamisk, professionel tilgang til alt hvad vi foretager os er vores største force. Når vi ser en mulighed går vi hurtigt efter den, og det genererer både en spændende projektportefølje og et værdifuldt resultat."

Thomas W. Færch og Henrik Nissen

Til top